Mega ISO

Voor het isoleren van uw woning of bedrijfspand

Direct een offerte

  Onze diensten

  Een geïsoleerd huis heeft veel voordelen. Denk hierbij aan minder kou, minder tocht, en een besparing op uw energierekening. In Nederland hebben 3 van de 4 woningen helaas nog geen goede isolatie.

  Een onvoldoende geïsoleerde woning kan veel warmte verliezen via het dak, de muren, de ramen, en de vloer. Met een goed geïsoleerde woning kan u veel geld besparen op uw energierekening. Kort samengevat; in een goed geïsoleerd huis verbruikt u minder energie en stoot u daardoor minder CO2 uit. Daarnaast zult u merken dat u veel comfortabeler zult wonen.

  Dak isolatie

  Wij kunnen de binnenzijde van uw dak isoleren. Aan de binnenzijde wordt isolatiemateriaal aangebracht. Zo kan de warmte niet meer via uw dak ontsnappen.

  Meer informatie

  Oude isolatie verwijderen

  Voor het verwijderen van verouderde isolatie in een spouwmuur of elders, en/of het plaatsen van nieuwe isolatie. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

  Meer informatie

  Spouwmuur isolatie

  Een spouwmuur bestaat uit 2 muren met een paar centimeter ruimte ertussen (de spouw). Die ruimte kun wij vullen met isolatiemateriaal.

  Meer informatie

  Bodem isolatie

  Bij bodemisolatie isoleren we de bodem van vochtige kruipruimtes van uw woning. Deze wordt afgedekt met een laag parels, waardoor de lucht in uw kruipruimte droger wordt.

  Meer informatie

  Wat vinden onze klanten?

  De offerte was snel gemaakt. Twee weken later is de klus zelfs al geklaard door zeer nette, vakkundige mannen.

  - Remco

  Dit bedrijf heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Communicatie is meer dan uitstekend. De eigenaar heeft veel kennis van zaken. Het is een wereld van verschil hoeveel isolatie wel niet kan doen.

  - Hilco